Nominera Skånes Djurvän 2018!

Vem har gjort en extra insats för djuren 2018? Nominera din kandidat nu!

Nu är det dags att nominera Skånes Djurvän 2018!

Vem som helst får nominera en kandidat som man tycker gjort sig förtjänt av utmärkelsen. Nomineringen ska innehålla en kort motivering för att den ska kunna tas i beaktande och det måste tydligt framgå vem kandidaten är. Att t.ex. bara skriva ”Jag tycker Anna Andersson ska ha utmärkelsen” gör det omöjligt för oss i föreningen att ta ställning till nomineringen eftersom det finns väldigt många Anna Andersson i Skåne och vi inte kan veta exakt vem som avses.

Vi behöver ha in nomineringarna senast 16 december 2018. Observera att medlemmar i Djurskyddet Snapphanens styrelse inte kan nomineras! Mejla din nominering till info@djurskyddetsnapphanen.se. Skriv gärna ”Skånes Djurvän” i ämnesraden.